Werken aan werkgeluk

Geluk staat volop in de belangstelling. Dat geldt ook voor geluk in je werk. Want als je bedenkt dat je zo’n 80.000 uur doorbrengt met werken, dan is het zinvol om eens stil te staan bij de vraag: wat maakt mij gelukkig in mijn werk? En hoe kan ik daar invloed op uitoefenen? Temeer relevant wanneer je bedenkt dat er een directe koppeling is tussen productiviteit, zelfvertrouwen, ziekteverzuim en het geluk dat je ervaart in je werk.

In onze Versterk je werkgeluk aanpak (die we samen met Youmeus verzorgen) breng je eerst met behulp van de online iPPQ (the iOpener People and Performance questionnaire) je werkgeluk in beeld. Je ontvangt een uitgebreide rapportage die richtinggevend is voor je actieplan tot verbetering van je performance.

Vervolgens ga je in de workshop Versterk je werkgeluk actief aan het werk met de uitslag van de test onder leiding van onze coaches. Je wordt gecoacht naar aanleiding van je rapportage, je krijgt informatie over de wetenschap van werkgeluk en je geeft elkaar feedback over het actieplan.

Binnen 2 weken na afloop van de workshop evalueer je het traject in een e-coachingsessie via skype en scherp je je eigen actieplan aan.

De workshop vindt plaats op Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn.

Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kan ik mijn eigen werkgeluk actief beïnvloeden (waar zitten de knoppen);
  • Hoe kan ik anderen in mijn omgeving helpen hun werkgeluk te vergroten.

Aantal deelnemers: max 10

Doelgroep: individuele medewerkers, zp’ers, HR-proffesionals die hun eigen werkgeluk willen vergroten en/of willen kennismaken met onze benadering.

Wat kost het? € 195,– ex BTW. De deelnemers ontvangen tevens een exemplaar van het boek Happiness at work, Maximizing your Psychological Capital for Succes van Jessica Pryce-Jones.

Happines at work

Wanneer vinden de workshops plaats:

Data voor 2013 zijn: 20 maart, 23 mei, 30 augustus en 21 november. 

De  workshops duren een dagdeel, altijd van 13.30 tot 17.00 uur op  Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar philip@teamsdiewerken.nl