INTERESSE IN ONS (GRATIS) E-BOOK 'IN 6 STAPPEN NAAR EEN TEAM DAT WERKT' ?

Download ons

Aankomende evenementen

1. ORGANISATIE- & TEAMOPSTELLINGEN

voor effectief inzicht in je vraagstuk!

Op dinsdag 18 februari 2020 van 20.00-22.15 uur in Utrecht

Deze opstellingsbijeenkomsten zijn meestal in onze thuisbasis bedrijfsverzamelgebouw De Alchemist.
Er is maar voor 2 organisaties de mogelijkheid om een vraagstuk in te brengen. Als gewone deelnemer (representant) kun je altijd meedoen. 
Meestal lopen deze bijeenkomsten snel vol.

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt.  Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@teamsdiewerken.nl Bellen is interactiever! Bel met Philip op 06- 47 57 69 54.

 

2. Online training "Communicatie die werkt!'

5 tips om effectiever te zijn in je werk!

Op dinsdag 11 februari 2020. Van 10.00-11:00 (Online)

Op 11 februari organiseren wij de kosteloze online training “Communicatie die werkt!’. Heel geschikt als je succesvoller wilt zijn in je baan. Welk beroep maakt niet uit!

Veel mensen investeren in diploma’s. Altijd goed natuurlijk. Helaas is dat niet genoeg. Je ambitie waarmaken lukt pas als je ook investeert in je communicatie-skills. Zeker als je leidinggevende bent of dat wilt worden. Dat betekent niet alleen goed zijn in je vak, maar ook effectief kunnen beïnvloeden.

In onze online training ‘Communicatie die werkt ?!’ geven we je 5 tips om je communicatie effectief en blijvend te vergroten.
Onderwerpen zijn:
➡️ Perceptie, hoe werkt het en wat moet je ermee?
➡️ Hoe beïnvloedt perceptie jouw communicatie?
➡️ Hoe die van anderen?
➡️ De kracht van introversie?
➡️ De makke van extraversie!
➡️ Effectief communiceren: wat is dat dan?

Schrijf je nu in! De onlinetraining is al snel: op 11 februari om 10.00 uur. Klik op Meld je aan!, om je gratis aan te melden. Je krijgt dan de inloggegevens voor de online training meteen in je inbox.

 

3. VIP-dag COMMUNICATIE die WERKT

om effectiever te communiceren en integer te beïnvloeden!

Op dinsdag 10 maart 2020. Van 09.30-17.00 in Utrecht.

Tijdens deze dag leer je op een vernieuwende manier kijken naar jezelf en anderen. Je ervaart wat het effect is van perceptie op jouw communicatie met anderen. Je maakt diepgaand kennis met jouw eigen communicatiestijl en die van anderen. Je verkent de verschillende stijlen en leert beter aansluiten op anderen. Daardoor communiceer je effectiever en bereik je beter je doelen. Meer dan bruikbaar in je adviserende of leidinggevende rol dus!

 

4. DE 7 BRONNEN VAN LEIDERSCHAP

om optimaal geworteld te zijn in jezelf.

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari 2020 in de regio Utrecht

Een nieuwe, originele manier van persoonlijk leiderschap!

Goed kunnen managen is geworteld in persoonlijk leiderschap. Het aansturen van jezelf dus. Hoe zou het zijn om jezelf ontspannen, authentiek en stevig aan te sturen vanuit je eigen kern? Met de 7 bronnen van leiderschap doe je dat. Onze training levert je een hele andere, originele manier van kijken en handelen op.

De 7 bronnen zijn:

  • veiligheid
  • emoties
  • kracht
  • liefde
  • communicatie
  • visie
  • autonomie & inspiratie

We lichten nog meer tips van de sluier op middels deze pdf waarin we uitleggen wat we doen in deze geweldige persoonlijk leiderschapstraining! Als je je gegevens hier invult, krijg je hem automatisch in je inbox. Heb je vragen? Stuur die dan naar  info@teamsdiewerken.nl

De training om te leren handelen vanuit jouw 7 bronnen van leiderschap beslaat twee dagen. Met een avondprogramma en een overnachting.  De training wordt gegeven door Philip Verzellenberg. De eerstvolgende training geven we op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari in de regio Utrecht.

Interesse? Vul  je gegevens in en ontvang meer informatie: