INTERESSE IN ONS (GRATIS) E-BOOK 'IN 6 STAPPEN NAAR EEN TEAM DAT WERKT' ?

Vul je gegevens

Aankomende evenementen

1. ORGANISATIE- & TEAMOPSTELLINGEN

voor effectief inzicht in je vraagstuk!

Op woensdag 9 oktober van 20.00-22.00 uur in Utrecht

Deze opstellingsbijeenkomsten zijn meestal in onze thuisbasis bedrijfsverzamelgebouw De Alchemist.

Meestal lopen deze bijeenkomsten snel vol. Er is maar voor 1 organisatie de mogelijkheid om een vraagstuk in te brengen. Voor de 9e oktober is er nu nog ruimte voor 2 vraaginbrengers.  Als gewone deelnemer kun je altijd meedoen.

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt.  Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@teamsdiewerken.nlBellen is interactiever! Bel met Philip op 06- 47 57 69 54.

 

Andere data voor de opstellingsbijeenkomsten in 2019 zijn:

 

 

2. VIP-dag COMMUNICATIE die WERKT

om effectiever te communiceren en integer te beïnvloeden!

Op donderdag 17 oktober 2019. Van 09.30-17.00 in Utrecht.

Tijdens deze dag leer je op een vernieuwende manier kijken naar jezelf en anderen. Je ervaart wat het effect is van perceptie op jouw communicatie met anderen. Je maakt diepgaand kennis met jouw eigen communicatiestijl en die van anderen. Je verkent de verschillende stijlen en leert beter aansluiten op anderen. Daardoor communiceer je effectiever en bereik je beter je doelen. Meer dan bruikbaar in je adviserende of leidinggevende rol dus!

 

3. DE 7 BRONNEN VAN LEIDERSCHAP

om optimaal geworteld te zijn in jezelf.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november in de regio Utrecht

Een nieuwe, originele manier van persoonlijk leiderschap!

Goed kunnen managen is geworteld in persoonlijk leiderschap. Het aansturen van jezelf dus. Hoe zou het zijn om jezelf ontspannen, authentiek en stevig aan te sturen vanuit je eigen kern? Met de 7 bronnen van leiderschap doe je dat. Onze training levert je een hele andere, originele manier van kijken en handelen op.

De 7 bronnen zijn:

  • veiligheid
  • emoties
  • kracht
  • liefde
  • communicatie
  • visie
  • autonomie & inspiratie

We lichten nog meer tips van de sluier op middels deze pdf waarin we uitleggen wat we doen in deze geweldige persoonlijk leiderschapstraining! Als je je gegevens hier invult, krijg je hem automatisch in je inbox. Heb je vragen? Stuur die dan naar  info@teamsdiewerken.nl

De training om te leren handelen vanuit jouw 7 bronnen van leiderschap beslaat twee dagen. Met een avondprogramma en een overnachting.  De training wordt gegeven door Philip Verzellenberg. De eerstvolgende training geven we op vrijdag 15 en zaterdag 16 november in de regio Utrecht.

Interesse? Vul  je gegevens in voor: