INTERESSE IN ONS (GRATIS) E-BOOK 'IN 6 STAPPEN NAAR EEN TEAM DAT WERKT' ?

Download ons

Aankomende evenementen

1. Online training "Timemanagement voor Thuiswerkers'

4 geheimen die je effectiever maken in je thuiswerk!

Op woensdag 13 mei 2020. Van 12.00-13:00 (Online)

Op 13 mei organiseren wij de kosteloze online training “Vier Timemanagement-geheimen voor Thuiswerkers!’. In deze Corona-tijden van thuiswerken kan timemanagement soms verdomd lastig zijn. Dat is in ieder geval wat ik geregeld om me heen hoor….De meest gehoorde problemen die ik om me heen tegenkom zijn:

 1. Hoe breng je focus aan en hoe hou je die?
 2. Hoe kun je helder structureren en prioriteiten stellen?
 3. Hoe hou je jezelf gemotiveerd? 
 4. Hoe combineer je online schoolgaande kids met lekker thuiswerken? 

In de training onthullen we deze geheimen. Dit is de link om in te schrijven.

Fijn als je deze training wilt liken en delen op Linkedin! De training doen we trouwens met Webinarninja omdat deze uitmuntend rekening houdt met privacygevoeligheden! En in tegenstelling tot veel andere webinars krijg je échte inhoudelijke tips over timemanagement. Dus ik vertel niet alleen WAT je moet doen, maar ook HOE je het moet doen. Tot dan!

2. VAN WERKDRUK NAAR WERKGELUK

Hoe doe je dat nou?

Op dinsdag 19 mei van 16.00-17.00 uur in Utrecht

In deze online training staan we stevig stil bij werkdruk en werkgeluk. Hoe breng je je werkdruk omlaag en hoe vergroot je je werkgeluk? We trekken voor eens en voor altijd de 6 sluiers weg die jouw werkgeluk verhullen.  Na de training krijg je een cadeautje: je kunt dan kosteloos de werkgelukvragenlijst (waarde van €125,-) invullen zoals die door het I-openerinstitute in Oxford is ontwikkeld. In deze tijden helpen we je graag en bieden we dat nu kosteloos aan.

3. De 5 slimste dingen die je kunt doen om nog beter te communiceren....

waardoor je een boost geeft aan je carrière en je organisatie!

Op woensdag 20 mei 2020. Van 12.00-13.00 in Utrecht.

Tijdens deze gratis online training leer je wat die 5 slimste dingen zijn….Waardoor de schellen van je ogen vallen en je op een nieuwe manier kijkt naar jezelf en anderen. Je ervaart wat het effect is van perceptie op jouw communicatie met anderen. Je maakt meer dan kennis met jouw eigen communicatiestijl en die van anderen. Daardoor communiceer je effectiever en bereik je beter je doelen. Meer dan bruikbaar in je rol dus!

 

4. DE 7 BRONNEN VAN LEIDERSCHAP

om optimaal geworteld te zijn in jezelf.

Op vrijdag 26 juni 2020 online van 09.00-10.00 uur

Een nieuwe, originele manier van persoonlijk leiderschap!

Goed kunnen managen is geworteld in persoonlijk leiderschap. Het aansturen van jezelf dus. Hoe zou het zijn om jezelf ontspannen, authentiek en stevig aan te sturen vanuit je eigen kern? Met de 7 bronnen van leiderschap doe je dat. Onze training levert je een hele andere, originele manier van kijken en handelen op.

De 7 bronnen zijn:

 • veiligheid
 • emoties
 • kracht
 • liefde
 • communicatie
 • visie
 • autonomie & inspiratie

We lichten nog meer tips van de sluier op middels deze pdf waarin we uitleggen wat we doen in deze geweldige persoonlijk leiderschapstraining! Als je je gegevens hier invult, krijg je hem automatisch in je inbox. Heb je vragen? Stuur die dan naar  info@teamsdiewerken.nl

De inleidende training om te leren handelen vanuit jouw 7 bronnen van leiderschap.  De training wordt gegeven door Philip Verzellenberg. De eerstvolgende training geven we op vrijdag 26 juni in de regio Utrecht.

Interesse? Vul  je gegevens in en ontvang meer informatie: