INTERESSE IN ONS (GRATIS) E-BOOK 'IN 6 STAPPEN NAAR EEN TEAM DAT WERKT' ?

Download ons

Aankomende evenementen

1. Organisatie- & teamopstellingen

Voor helder inzicht in je vraagstuk.

Op dinsdag 20 april van 14.00-17.00 uur

Deze opstellingsbijeenkomst vindt online plaats via Zoom! Er is voor maar voor 2 organisaties de mogelijkheid om een vraagstuk in te brengen. Als gewone deelnemer (representant) is het voor deze bijeenkomst vol. Schijf je dus snel in als je een leiderschaps-, team- of organisatievraagstuk hebt!

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt.  Neem dan contact met me op door te mailen (naar info@teamsdiewerken.nl) of te bellen/appen naar Philip Verzellenberg (06- 47 57 69 54).

Wees er op tijd bij!

2. VAN WERKDRUK NAAR WERKGELUK

Hoe doe je dat?

Op dinsdag 13 april van 08.30-09.30 uur (online)

In deze online training staan we stevig stil bij werkdruk en werkgeluk. Hoe breng je je werkdruk omlaag en hoe vergroot je je werkgeluk? We trekken voor eens en voor altijd de sluiers weg die jouw werkgeluk verhullen. In deze tijden helpen we je graag en bieden we dat nu kosteloos aan.

Claim je plek!

3. De 5 slimste dingen die je kunt doen om nog beter te communiceren....

waardoor je een boost geeft aan je carrière en je organisatie!

Op vrijdag 23 april van 08.30-09.30 uur (online)

Tijdens deze gratis online training leer je wat die 5 slimste dingen zijn….Waardoor de schellen van je ogen vallen en je op een nieuwe manier kijkt naar jezelf en anderen. Je ervaart wat het effect is van perceptie op jouw communicatie met anderen. Je maakt meer dan kennis met jouw eigen communicatiestijl en die van anderen. Daardoor communiceer je effectiever en bereik je beter je doelen. Meer dan bruikbaar in je rol dus! Klik hier voor de 6 punten die aan bod komen in deze training.

 

4. DE 7 BRONNEN VAN BEZIELD LEIDERSCHAP

om optimaal geworteld te zijn in jezelf.

Op vrijdag 30 april online van 09.00-10.00 uur (online)

Een nieuwe, originele manier van persoonlijk leiderschap!

Goed kunnen managen is geworteld in persoonlijk leiderschap. Het aansturen van jezelf dus. Hoe zou het zijn om jezelf ontspannen, authentiek en in balans aan te sturen vanuit je eigen kern? Met de 7 bronnen van leiderschap doe je dat. Onze training levert je een hele andere, originele manier van kijken en handelen op.

De 7 bronnen zijn:

  • veiligheid
  • emoties
  • kracht
  • liefde
  • communicatie
  • visie
  • autonomie & inspiratie

Kennismaken hiermee? Geef je op voor dit inspiratiewebinar: