INTERESSE IN ONS (GRATIS) E-BOOK 'IN 5 STAPPEN NAAR EEN TEAM DAT WERKT' ?

Vul je gegevens

Coaching

om stil te staan bij jezelf en bewust in actie te komen

“Every winner needs a coach” zei één van onze clienten laatst. Tuurlijk, leuk compliment om te krijgen. Onze klanten waarderen ons omdat we stevig spiegelen, helder confronteren en ze helpen om hun eigen antwoorden te vinden. Ze breiden hun gedragsrepertoire uit en boeken praktisch resultaat. In onze coachings werken we onder meer met Insights DiscoveryHet béste instrument dat wij kennen om -wetenschappelijk gefundeerd- inzicht te krijgen in jezelf. We coachen je vanzelfsprekend op jouw doelen en lopen zo een eind met je mee op.

Teamtrainingen

voor een fijn werkklimaat

Onze teamtrainingen zijn altijd maatwerkAfhankelijk van wat de doelen zijn, wat er speelt en wat er nodig is maken wij een programma op maat. Dat kan variëren van een 1-daagse training tot een uitgebreider programma dat meerdere dagen over een langere periode beslaat.

We geven 3 soorten teamtrainingen:

a. Teams die net starten en een vliegende start willen maken.

b. Teams waar gedoe is, de werksfeer is verslechtert en resultaten blijven achter.

c. Teams die door willen stoten naar High Performance.

 

Organisatie en teamopstellingen

Om een vraagstuk over je leiderschap, je team of een project in te brengen.

Samenwerking krijgt zo een boost, team- en organisatiedynamiek verhelderd, leiderschap waargemaakt en je komt tot meer inzicht en resultaat. De planning vindt je in onze agenda.

Programma van Stress naar vitaliteit

In je team speelt bij een aantal medewerkers stress. Waarschijnlijk ook bij jou als leidinggevende.

Iedereen is druk, maar een aantal rent zichzelf echt voorbij en je maakt je daarover zorgen. Met name over het ziekteverzuim. En wat als mensen voor langere tijd uitvallen ? Dat is dan wéér een probleem erbij. Eentje waar je geen behoefte aan hebt. En jou veel spanningen geeft. Je zoekt naar manieren om jou en je medewerkers beter te laten omgaan met hun stressniveau én hun werklast. Met ons programma ‘van Stress naar Vitaliteit’ pakken we precies dat aan. We zijn bewezen effectief, en dat komt omdat we niet alleen kijken naar stress, maar ook naar vitaliteit. Tuurlijk is het handig om te kijken naar stressbronnen, maar slimmer is het om vitaliteitsbronnen te verhogen van mensen. Dat heeft namelijk veel meer effect.

VIP-dag

‘Verdubbel je effectiviteit als leidinggevende!’

Tijdens deze dag ontwikkel je je persoonlijk leiderschap met unieke invalshoeken. Je ervaart wat het effect is van perceptie op jouw communicatie. Je maakt diepgaand kennis met jouw eigen communicatiestijl en die van anderen. Daardoor kun je de effectiviteit van je communicatie ver-4-voudigen ! En beter jouw doelen bereiken en dat van je team. Meer dan bruikbaar in je leidinggevende rol dus.

Een VIP-dag is alleen een VIP-dag als jij ook kunt bepalen wanneer deze plaats vindt. Daar gaan we graag het gesprek met jou over aan. In zijn algemeenheid is een VIP-dag (die je dus ook alleen kunt doen) binnen 2 á 3 weken georganiseerd.

We kunnen ons goed voorstellen dat je eerst kennis wilt maken of vragen hebt. Neem dan even contact met ons op:

Lezen wat onze klanten van onze interventies vinden.