Coaching

De indianen zeggen wel eens dat je iemand pas écht leert kennen als je 1000 mijl in zijn mocassins loopt. In ons begeleidingswerk loopt één van ons een tijdje met je mee op. Zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Daardoor zie je waar je eigen patronen liggen, wat voor aandeel jij daar in hebt en wat jouw antwoord daar op is. Met andere woorden: hoe jij daar jouw verantwoordelijkheid in wilt nemen. Dat doen we met een open hart, een open oog en ruimte voor wat er bij jou speelt. Jij krijgt daardoor inzichten en vertaalt dit naar jouw gedrag.

We coachen mensen op verschillende manieren en met verschillende technieken. Uitgangspunt is voor ons altijd dat het jouw autonomie dient. En dat we je dus begeleiden om je eigen antwoorden te vinden en niet die van ons aan je voorleg. We coachen oplossingsgericht. Dat houdt in dat we niet alleen kijken naar je vraag of je probleem, maar het accent leggen op je doel en hoe je daar het beste kunt komen. En hoe jij jezelf daarbij kunt helpen. We spiegelen, confronteren, geven terug en verbreden je blikveld.

In onze coachings gebruiken we combinaties van technieken uit NLP, Transactionele Analyse, oplossingsgerichte gesprekstherapie, systemisch werken en zetten veelal Insights Discovery in als instrument om je eigen leiderschap te vergroten.

Een coachingstraject bestaat uit een intake en 4 begeleidingssessies van elk een uur. Je kunt kosteloos kennis maken met ons en onze manier van werken in een eerste gesprek (of intake). Besluit je met één van ons in zee te gaan, dan is dat eerste gesprek een onderdeel van de 5 sessies.

Onze VIP-dagen ‘Leiderschap dat werkt!’ helpen zeer bij het ontwikkelen van je leiderschap. Check onze agenda voor actuele opties. 

Nieuwsgierig geworden ?

Klik voor het maken van

Mocht je je coachings-afspraak willen verzetten, dan kan dat natuurlijk. Doe je dit korter dan 48 uur van te voren, dan zijn we genoodzaakt het consult in rekening te brengen.