Een loopbaan die werkt ?

Ken je dat gevoel ?

Je staat al een tijdje in een soort sluimerstand. Alles loopt, je werkt vanuit je routine. Niks mis mee. Maar na een tijdje besluipt je een gevoel; “is dit het nou?” Je voelt je niet meer uitgedaagd, haalt niet meer het allerbeste uit jezelf.

Ook in de huidige wat krappere arbeidsmarkt is het belangrijk om je bewust te blijven van je potentieel. Om je toekomstmogelijkheden te verkennen. En vast stappen richting die toekomst te zetten, door bijvoorbeeld een cursus te gaan volgen of eens met iemand uit een ander deel van je organisatie mee te lopen.

Met het programma eenloopbaandiewerkt kijken we waar jouw aan-knop zit. Naar wat jij nodig hebt om je (weer) enthousiast te voelen en meer vanuit bezieling te werken. Als je weet waar jouw zingeving zit en wat je daar in de toekomst mee wilt, levert je dat een hoop nieuwe energie op. Wij geloven dat je veel meer kunt dan je van jezelf denkt. Veel mensen onderschatten zichzelf.  Het kan ook voorkomen dat je loopbaanbegeleiding nodig hebt omdat je bent vastgelopen in je baan of carrière. Dan is het sowieso nodig om heel goed naar jezelf te kijken. Door met een ervaren loopbaanadviseur van teamsdiewerken te sparren ontdek je weer nieuwe mogelijkheden.

Met eenloopbaandiewerkt kijken we niet alleen naar jouw arbeidsverleden en je kwaliteiten (naar wat je kan), maar ook naar wie jij bent. Waar je warm voor loopt, waarin je gelooft en naar je overtuigingen. Kortom: naar jouw zingeving. Als je ontdekt hebt wat je kan en wat je wilt, kun je naar de toekomst gaan kijken en een concreet plan maken.

Wij bieden je een loopbaantraject op maat, passend bij jouw vraag. Je voert vier individuele gesprekken en tussendoor ga je zelf aan de slag met uitdagende opdrachten. Een intensief traject waarbij je flink met jezelf in de weer bent.

Investeer in jezelf, zodat je kunt zeggen: ik heb eenloopbaandiewerkt. Voor jou!

Bel met 06-47576954 of kijk op www.eenloopbaandiewerkt.nl voor meer informatie hierover !