Stress in je team ? Ziekteverzuim te hoog ?

In je team speelt bij een aantal medewerkers stress. Waarschijnlijk ook bij jou als leidinggevende. Iedereen is druk, maar een aantal rent zichzelf echt voorbij en je maakt je daarover zorgen. Met name over het ziekteverzuim. En wat als mensen voor langere tijd uitvallen ? Dat is dan wéér een probleem erbij. Eentje waar je geen behoefte aan hebt. En jou veel spanningen geeft. Je zoekt naar manieren om jou en je medewerkers beter te laten omgaan met hun stressniveau én hun werklast.

Met ons programma ‘van stress naar vitaliteit’ pakken we precies dat aan. We zijn bewezen effectief, en dat komt omdat we niet alleen kijken naar stress, maar ook naar vitaliteit. Tuurlijk is het handig om te kijken naar stressbronnen, maar slimmer is het om vitaliteitsbronnen te verhogen van mensen. Dat heeft namelijk veel meer effect.
Wat zijn vitaliteitsbronnen ? Dat zijn die zaken waar mensen energie van krijgen en hun batterij mee opladen.

1019_fullimage_web-model-uitsnede
En dat is voor ieder individu verschillend. De een wil graag alleen zijn om bij te tanken. De ander laadt op van een stevige voetbalpartij op zondagochtend. Met jouw mensen kijken we naar hun specifieke vitaliteitsrrecept. En bepalen we wat de krachtigste ingredienten daarin zijn.

Omdat stress een complexe zaak is houden we het zo simpel mogelijk. In onze programma’s komen de volgende 4 thema’s aan de orde:

1. Stress en vitaliteit. 

2. Timemanagement en persoonlijke effectiviteit. 

3. Grenzen voelen, aanbrengen en aangeven.

4. Stress die je zelf creëert… 

Meer info vindt je hier.

Wil je in gesprek over hoe we dit doen ? Dan heb ik een aanbod voor je ! Maak het een keer telefonisch mee hoe je van stress naar meer vitaliteit kunt gaan. Schrijf je hier in voor een kosteloze ontstress-sessie.

Wil je liever eerst  proeven van onze kennis en ervaring ? Schrijf je dan hier in voor onze ‘100 tips om van werkdruk naar werkgeluk’ te komen. Je krijgt elke werkdag 1 tip in je inbox, waar je je voordeel mee doet. Je wordt aan het denken gezet, in beweging gebracht, tot rust aangezet en in ieder geval geïnspireerd ! Omdat we je van harte je werkgeluk gunnen en je toewensen dat je nooit overspannen raakt.