1. Teamtrainingen voor startende teams

Een vliegende start maken en vers beginnen met elkaar.

De allereerste fase van teamvorming dus. Dat betekent dat leidinggevende en teamleden redelijk nieuw voor elkaar zijn, willen leren samenwerken en dat de doelen van het team nader concreet gemaakt moeten worden. Je wilt dat je team jou en elkaar beter leert kennen, dan ooit met steengrillen en bowlen mogelijk is. Om vliegend te kunnen starten. En dan zo, dat sterke én ontwikkelpunten van jou en je teamleden duidelijk worden. Dat jullie heldere doelen met elkaar stellen en dat er een basis van vertrouwen begint te ontstaan

Reacties van klanten na onze procesbegeleiding:

‘Ik heb m’n collega’s écht beter leren kennen’

‘Ik ervaar ruimte om te komen met zaken waar ik over twijfel, vragen over heb of die me niet realistisch lijken.’

‘Bovenal hebben we een helder beeld van waar we naar toe gaan als team en wat onze doelen zijn.’

‘Er is een bodem van veiligheid onder het team gelegd’

‘Goede start, fijn om zo te beginnen. Zouden we vaker moeten doen !’

‘Leuk en echt goed om zo mijn leidingevende en nieuwe teamleden te leren kennen !’

2. Teamtrainingen voor als het stroef gaat...

Om gedoe vlot te trekken!

Je geeft leiding aan een team waar het rommelt en rammelt. Er is wrijving tussen teamleden en geregeld ook met jou, afspraken worden te vaak niet nagekomen en onderlinge irritaties worden niet opgelost. Dit gaat niet alleen ten koste van de werksfeer, maar leidt ook tot slechtere resultaten en geregeld een stijgend ziekteverzuim. Het is tijd voor actie, want je wilt dat dit niet zo langer doorgaat. Je team trouwens ook niet.

3. High Performance Teamtrainingen

Voor teams die goed functioneren, en meer willen: high performance.

Je hebt een team waar de zaken lekker lopen. Iedereen heeft er zin in, loopt zich prettig het vuur uit de schoenen en gaat voor de zaak! En mogelijk zijn er toch nog wat verbeterpunten. Je wilt dus graag doorstoten naar high-performance. Je bent benieuwd naar wat er nog te verbeteren valt aan de samenwerking en de resultaten van jouw team.

Nieuwsgierig geworden ?

Meld je aan voor een kosteloos