VIP-dag Leiderschap dat Werkt!

effectief communiceren en integer beïnvloeden.

Tijdens deze dag (wanneer?) leer je op een vernieuwende manier kijken naar jezelf en anderen. Je ervaart wat het effect is van perceptie op jouw communicatie met anderen. Je maakt diepgaand kennis met jouw eigen communicatiestijl en die van anderen. Je verkent de verschillende stijlen en leert beter aansluiten op anderen. Daardoor communiceer je effectiever en bereik je beter je doelen. Meer dan bruikbaar in je leidinggevende rol dus!

 

Wat je leert in deze training is niet alleen merkbaar voor collega’s, teamleden en leidinggevenden, maar ook privé goed toepasbaar. We werken met Insights Discovery en de persoonlijkheidstheorie van Carl Gustav Jung die eronder ligt. Uiteraard op een praktisch toepasbare manier.

Halverwege de dag krijg je jouw persoonlijk profiel uitgereikt dat verbazingwekkend kloppend is! Voorafgaand aan de training heb je een persoonlijkheidsvragenlijst ingevuld. Een voorbeeld van wat daar uit rolt dit resultaat.

De ervaring van eerdere deelnemers is dat dit profiel zo precies is, dat ze geraakt zijn over de nauwkeurigheid ervan.

Eerst meer weten?

Klik hier voor meer info over deze dag. Vul je gegevens in, dan krijg je onze brochure toegemaild. Daarnaast kun je hier een voorbeeld van een persoonlijk profiel van Insights Discovery bekijken, zodat je weet wat je daarvan kunt verwachten.

Waarom VIP-dagen?

We noemen deze dagen VIP-dagen omdat we werken met kleine groepen (maximaal 8 deelnemers) zodat er veel individuele aandacht is en je gemakkelijk ook eigen vraagstukken kunt inbrengen. Want we weten hoe uitdagend je werk is, dus dat vraagt om ruimte. Die krijg je. Daardoor weten we zeker dat jij het maximale uit deze dagen kunt halen.

De VIP-dag wordt gegeven op een luxe locatie met een heerlijke lunch in de regio Utrecht. Van 09.30-16.30 uur. Daarna is nog tijd voor een borrel om na de file naar huis te rijden.