Training Communicatie die Werkt!

leer effectiever communiceren en integer beïnvloeden!

Vind je het lastig om effectief te communiceren met botsende persoonlijkheden? Tijdens de training “Communicatie die werkt“ leren we je hoe je daarmee omgaat.

Hoe dan? In 5 stappen –die wetenschappelijk onderbouwd zijn- leer je hoe je jouw communicatie verbetert en meer begrip voor anderen krijgt. Je leert effectiever afstemmen en verbinden. Wie jij bent, hoe jij en anderen in elkaar zitten, vertalen we naar een eenvoudige 4-kleurentaal.

Wat levert die 4-kleurentaal op?

De 4 kleuren maken communicatie duidelijk en helder. Je leert stap voor stap eenvoudige handvatten die meteen praktisch toepasbaar zijn. Dat toepassen leidt tot een betere werksfeer. Betere teamprestaties zelfs. En tot meer werkgeluk. Effectiever communiceren bespaart je heel veel tijd en daarmee kosten.

Wat leer je dan tijdens de training ‘Communicatie die werkt’ ?

-Je wordt je bewust van jouw van manier van kijken en hoe deze jouw communicatie onbewust inkleurt.

-We staan stil bij wat introverten en extraverten eigenlijk nodig hebben. En hoe je daarop goed kunt inspelen.

-Beslissingen nemen? Dat doe je met je gevoel of met je ratio. Je leert hoe dat communicatie inkleurt. En hoe je dit meeneemt om in groepen weloverwogen besluiten te nemen.

-Gewaarworden of intuïtie. De werkelijkheid neem je waar als iets heel concreets en praktisch of als een vat vol mogelijkheden. Dat kan irritatie oproepen, terwijl goed gebruik van beide kanten krachtige teams en organisaties oplevert.

-Afstemmen en verbinden: je leert je eigen communicatiestijl en die van anderen diepgaand kennen. Optimaal aansluiten op de stijl van anderen. Ook als je botst met andere persoonlijkheden. Of zij met jou.

Moet ik van te voren iets doen? Voorafgaand aan de training vul je een persoonlijkheidsvragenlijst in. Bij een gemiddelde persoonlijkheidstest moet je vaak 250 vragen beantwoorden. Bij Insights Discovery zijn dat er slechts 25!

Een voorbeeld van wat daar uit rolt is dit Persoonlijk Profiel. De ervaring leert dat dit profiel zo precies is, dat we zeker weten dat je meer dan geraakt zult zijn over de nauwkeurigheid ervan.

Wetenschappelijke onderbouwing?

Het Insights Discovery-model bouwt voort op het uitgebreide onderzoek van de Zwitserse psycholoog dr. Carl Jung en dr. Jolande Jacobi, één van zijn belangrijkste studenten.

Insights Discovery sleepte in 2017 het felbegeerde keurmerk voor beroepsmatige instrumenten in de wacht. Een keurmerk dat het wereldwijd opererend classificatiebureau DNV GL op het vlak van kwaliteitsborging en psychologische testen, toekende. Al eerder ontving Insights Discovery het zogeheten PTC Kitemark, een keurmerk dat het psychologische testcentrum van BPS (British Psychological Society) afgaf. Insights Discovery voldoet hiermee aan de certificeringsrichtlijnen zoals gedefinieerd door de EFPA (European Federation of Psychologists’ Associations).

Wanneer je een Insights Discovery Vragenlijst invult, weer er dan zeker van dat de validiteit en betrouwbaarheid van het model zeer grondig zijn getest.

 

Meteen inschrijven?

Laat je gegevens hieronder achter, dan mailen we je de praktische info over deze dag toe. Inclusief het basis persoonlijk profiel dat je die dag krijgt bedraagt je investering €675,- (excl. BTW).

AANBIEDING: schrijf je in voor 17 april 2024 en krijg 20% korting! 

De trainingsdag met het Insights Discovery-basisprofiel kost dan €540,- (excl. BTW)

 WEES ER DUS OP TIJD BIJ!

 

Heb je nog vragen?

Kom je er niet uit? Heb je interesse, maar wil je eerst nog wat vragen of weten? Neem dan contact met me op en maak hier een belafspraak.

Bijvoorbeeld als je je profiel net anders samengesteld wilt hebben. Meer info over de mogelijkheden  over de hoofdstukken uit het profiel vindt je hier.

Welke optie je ook kiest, een uitvoerige handleiding die inzicht geeft in persoonlijke effectiviteit zit er altijd bij.

Zodra je betaald hebt, mailen we je de link naar de Insights Discovery-vragenlijst toe.

Je krijgt binnen 24 uur antwoord, vaak nog sneller.

Bel Philip op 06-47576954 of stuur je mail naar philip@teamsdiewerken.nl 

Uit hoeveel deelnemers bestaat de groep?

Deze dag werken we met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Dan is er veel individuele aandacht is en kun je makkelijk ook eigen vraagstukken inbrengen. We weten hoe uitdagend je werk is, dus dat vraagt om ruimte. Die krijg je. Daardoor kun jij het maximale uit deze dagen kunt halen.

Wanneer en waar is het?

De dag ‘Communicatie die werkt’ is op donderdag 30 mei 2024. Op onze fijne locatie met een heerlijke lunch. In bedrijfsverzamelgebouw de Alchemist in Utrecht dus. Van 09.30-16.30 uur.

Waarom schreef Jorrit Sterk van Intermin zich in?

Wat vonden eerdere deelnemers?

‘Geweldig hoe Insights Discovery inzicht geeft in je eigen kwaliteiten! Ook werd me helder hoe je elkaar beter kan begrijpen en aanvullen. Tijdens de VIP-dag deden we diverse oefeningen en opdrachten die mij verrassende inzichten gaven. Super om op zo’n manier bezig te zijn! Biedt meer dan voldoende handvatten om er  -ook in mijn team- mee verder te gaan. Zeer waardevolle training, unieke kans voor mij om deze training te volgen! Prettig, leerzame en gevarieerde bijeenkomst.’ Ivon Giesen (buurtzorg Nederland).

‘Bedankt Philip! Ik vond het echt een superkado voor ons team! Jouw manier van presenteren en leiden van de workshop vond ik ook plezierig, veilig en inspirerend.’ Ilonka Brinkhof (buurtzorg Bunnik).

“Een fijne en leerzame trainingsdag in aangename sfeer en setting. Een feest van herkenning en confronterend tegelijk: Aanrader!” Sonaida Euson, Stichting Intermin

 

Insights Discovery zetten we ook in bij het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht. Opdrachtgever daar was Rob Maas, leidinggevende van het opnamebureau.