VIP-dag Communicatie die Werkt!

effectiever communiceren en integer beïnvloeden!

Tijdens deze dag (donderdag 26 september) leer je op een vernieuwende manier kijken naar jezelf en anderen. Je ervaart wat het effect is van perceptie op jouw communicatie met anderen. Hoe kun je communicatieskills naar een volgend niveau tillen? Je leert jouw eigen communicatiestijl en die van anderen diepgaand kennen. Optimaal aansluiten op de stijl van anderen. Daardoor ben je effectiever en bereik je beter je doelen. Meer dan bruikbaar in je werk dus!

Wie jij bent, hoe jij in elkaar zit en wat voor impact dat heeft op de mensen om je heen, wordt vertaald naar een bedrieglijk eenvoudige 4-kleurentaal. Dat maakt effectief communiceren makkelijker, maar vraagt ook om oefening. Tijdens deze VIP-dag is dat precies wat we doen. Kennis maken met het model en dat meteen praktisch toepassen. Zodat deze 4 kleuren meteen gaan leven. Elke model maakt complexe zaken simpel. De werkelijkheid kan echter weerbarstig zijn. In de middag kijken we naar nuances die verder gaan dan de 4 kleuren. Hoe pas het Insights Discovery-model dan? Je brengt eigen cases in en staat uitgebreid stil bij afgestemd variëren in jouw communicatie. Zodat je het meeste leert.

 

Wat je leert in deze training is niet alleen merkbaar voor collega’s, teamleden en leidinggevenden, maar ook privé goed toepasbaar.  Insights Discovery is gebaseerd op de persoonlijkheidstheorie van Carl Gustav Jung. Theorie en praktijk gaan hand in hand deze dag.  Halverwege de dag krijg je jouw persoonlijk profiel uitgereikt dat verbazingwekkend kloppend is! Voorafgaand aan de training heb je een persoonlijkheidsvragenlijst ingevuld. Een voorbeeld van wat daar uit rolt dit resultaat.

De ervaring van eerdere deelnemers is dat dit profiel zo precies is, dat ze meer dan geraakt zijn over de nauwkeurigheid ervan.

Meteen inschrijven?

Klik daarvoor hier.  Dan mailen we je de praktische info over deze dag toe. Voor het persoonlijk profiel dat je die dag krijgt kun je kiezen uit 2 mogelijkheden:

1. Het basisprofiel. Je investering is dan €550,- (excl. BTW).
2. Het meest uitgebreide profiel. Daarvoor is je investering €795,- (excl. BTW).

Deze prijsstelling geldt tot zaterdag 13 juli! Daarna gaat de prijs omhoog:

  • De VIP-dag met een Insights Discovery-basisprofiel kost dan €675,- (excl. BTW) en
  • Voor de VIP-dag met het meest uitgebreide Insights Discovery-profiel  bedraagt je investering €925,- (excl. BTW).

      WEES ER DUS OP TIJD BIJ!

Meer info over de exacte inhoud van de hoofdstukken van elk profiel vindt je hier. Welke optie je ook kiest, een uitvoerige handleiding die inzicht geeft in persoonlijke effectiviteit zit er altijd bij. Zodra je betaald hebt, mailen we je de link naar de Insights Discovery-vragenlijst toe.

Heb je nog vragen?

Kom je er niet uit? Heb je interesse, maar wil je eerst nog wat vragen of weten? Neem dan contact met me op. Bijvoorbeeld als je je profiel net anders samengesteld wilt hebben als we hierboven aanbieden. Je krijgt binnen 24 uur antwoord, vaak nog sneller.

Bel Philip op 06-47576954 of stuur je mail naar philip@teamsdiewerken.nl 

Waarom VIP-dagen?

We noemen deze dagen VIP-dagen omdat we werken met kleine groepen (maximaal 8 deelnemers) zodat er veel individuele aandacht is en je gemakkelijk ook eigen vraagstukken kunt inbrengen. Want we weten hoe uitdagend je werk is, dus dat vraagt om ruimte. Die krijg je. Daardoor weten we zeker dat jij het maximale uit deze dagen kunt halen.

Waar is het?

De VIP-dag wordt gegeven op onze fijne locatie met een heerlijke lunch. In bedrijfsverzamelgebouw de Alchemist in Utrecht dus. Van 09.30-17.00 uur.

Waarom schreef Jorrit Sterk van Intermin zich in?

Wat vonden eerdere deelnemers?

‘Geweldig hoe Insights Discovery inzicht geeft in je eigen kwaliteiten! Ook werd me helder hoe je elkaar beter kan begrijpen en aanvullen. Tijdens de VIP-dag deden we diverse oefeningen en opdrachten die mij verrassende inzichten gaven. Super om op zo’n manier bezig te zijn! Biedt meer dan voldoende handvatten om er  -ook in mijn team- mee verder te gaan. Zeer waardevolle training, unieke kans voor mij om deze training te volgen! Prettig, leerzame en gevarieerde bijeenkomst.’ Ivon Giesen (buurtzorg Nederland).

‘Bedankt Philip! Ik vond het echt een superkado voor ons team! Jouw manier van presenteren en leiden van de workshop vond ik ook plezierig, veilig en inspirerend.’ Ilonka Brinkhof (buurtzorg Bunnik).

Insights Discovery zetten we ook in bij het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht. Opdrachtgever daar was Rob Maas, leidinggevende van het opnamebureau.