Gratis extra’s

Voor als je zelf al aan de slag wil met je team, hebben we dit voor jou in petto:

1. Het belangrijkste ‘gratis extra’ van teamsdiewerken is ons E-book ‘In 6 stappen naar team dat werkt’. We weten -ook uit eigen ervaring- hoe lastig het stoeien in een team kan zijn. Terwijl werken in een goed team ontzettend veel oplevert: ideeënrijkdom, meer resultaat, veel werkplezier en vervulling én het gedreven en gedegen helpen van in- en externe klanten. Met ons e-book krijg je een helder model in handen waarmee je in 6 stappen je team werkend krijgt. In één beeld ziet dat er zo uit:

 

Vul je gegevens hier in en je krijgt het in je inbox.

2. Onze gratis maandelijkse team- en leiderschapstips voor meer succes met teams. En die is niet gevuld met reclame van onze trainingen en programma’s, maar met waardevolle, leesbare en praktisch toepasbare tips over teams. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: hoe zitten mensen in elkaar en wat voor impact heeft dat op het totale team ? Wat zijn fasen in teamontwikkeling en hoe kun je daar als leidinggevende rekening mee houden ? Wat zijn mogelijke verschillende leerstijlen van je medewerkers ? Hoe maak je het beste contact met je mensen ? Vier je wel eens een feestje als je een resultaat behaald hebt ? Allerlei tips en trics om dat met elkaar te doen en het werken in teams aangenamer te maken. En natuurlijk informeren we je ook over ons aanbod, maar dat is niet het hoofddoel. We willen jou en je team gewoon graag een heel aantal stappen verder helpen. Dat is onze voornaamste drijfveer.

Schrijf je in voor de eerstvolgende nieuwsbrief !

ps. wees ervan verzekerd dat je gegevens vertrouwelijk blijven. Datgene wat bij teamsdiewerken binnenkomt blijft bij teamsdiewerken.

Dit is ons privacy-reglement.

 

 

3. Online training “Van werkdruk naar werkgeluk. Hoe doe je dat?”

De eerstvolgende online training is op dinsdag 19 mei om 16.00 uur. Je krijgt ons ebook over werkdruk en wergeluk, samen met het werkboekje automatisch in je inbox.

Mensen die gelukkig zijn op hun werk presteren beter!

Het loont dus zowel voor organisatie als werknemer je hierin te verdiepen en te achterhalen aan welke knoppen je hebt te draaien om werkgeluk te realiseren.

Met deze korte presentatie kom je meer te weten over de factoren en achtergronden van werkgeluk.

Wil je weten hoe het staat met je werkgeluk en de vragenlijst invullen? Bel dan met Philip op 06-47576954 of stuur een mailtje naar philip@teamsdiewerken.nl.

 

50

50% meer gefocust op hun taken

70

70% minder met ziekteverlof

50

50% meer gemotiveerd

150

150% gelukkiger met hun leven

 

4. Teamrollentest. We streven in onze begeleiding van teams naar optimale prestaties van teams. De Engelse psycholoog Meredith Belbin onderzocht welke mix van teamrollen nodig is om tot die resultaten te komen. Een team dat uit alleen creatievelingen bestaat loopt het risico te verzanden in ideeën. Een afdeling met veel uitvoerders verzet mogelijk veel werkzaamheden te verzetten zonder een écht aansprekend resultaat. Een team dat zich hier bewust van is kan door het toebedelen van taken en functies aansturen op een betere werking van het team met bijbehorend resultaat.

 

 

Door hier te klikken, kun je met een korte test snel voor jezelf bepalen op welke teamrol jij goed scoort.

5. We zijn gek op lezen!

Hier vindt je enkele van onze inspiratiebronnen. Boeken die gaan over leiderschap, teamontwikkeling, communicatie.