Waar we bij helpen

1. Het schort aan vertrouwen. Je medewerkers communiceren matig met elkaar. Ze maken te weinig gebruik van elkaars kwaliteiten. De samenwerking kan veel beter en effectiever. De resultaten blijven daardoor achter terwijl jij weet dat meer mogelijk is. Je vindt dat het in je team schort aan vertrouwen. Je vraagt je af : hoe kan ik meer resultaat met ze boeken ? Hoe kan ik ze optimaal gebruik laten maken van elkaars expertise ? Hoe kunnen ze elkaar beter begrijpen ? Kortom: hoe kan ik zorgen dat er meer uit mijn team en mijn mensen komt?

2. Je hebt te veel stress in je team. Je medewerkers zijn gemotiveerd, maar je ziet dat het toch de verkeerde kant op gaat. Jij en jouw organisatie verwacht veel van ze en je biedt ze de nodige kansen. Ze gaan de uitdaging aan, en er komt veel op ze af, waardoor ze hard werken. Je vermoedt dat ze moeite hebben om hun grenzen aan te geven en hun tijd optimaal te managen. Het leidt tot ziekteverzuim en soms zelfs tot uitval of verloop. Daar moet wat aan gebeuren, anders heeft het te veel negatief effect op de resultaten en de werksfeer. Je vraagt je geregeld af: Wat kan ik doen om het stressniveau omlaag te krijgen ? Hoe kan ik zorgen dat ze meer rust bij zichzelf creëren ? Hoe kunnen ze hun tijd beter managen ? Lees hier hoe we dat doen.

3. Je staat voor een organisatieverandering (fusie, bezuiniging, strategie-implementatie)  die je wilt realiseren. Bij je team bestaat hier aardig wat weerstand tegen… Dit legt een druk op jou en je medewerkers. Je zoekt naar een manier om jouw verantwoordelijkheid te delen. En de veranderingsdoelstelling samen met je mensen te realiseren. Zij geven aan hiervoor niet gekozen te hebben en zien ook niet zo snel veel manieren om dat te bewerkstelligen. Je wilt graag dat zij hun schouders er ook onder zetten. En dat je minder moet duwen en trekken. Hoe kun je de verandering doen slagen ? 

4. Je geeft leiding aan een team. En dat vind je soms behoorlijk spannend. Jouw leidinggevende heeft vertrouwen in je en zelf heb je dat ook wel. En toch heb je ook behoefte aan een aantal praktische tools om je nieuwe rol goed in te kunnen vullen. Hoe ga je je baan tot een succes maken ? Zodat jij en je nieuwe team nog meer tot hun recht komen. Je zoekt een klankbord om mee te sparren, je sterker te voelen en succes te realiseren.

Hoe doen we dat ? Klik door naar onze aanpak en resultaten !