INTERESSE IN ONS (GRATIS) E-BOOK 'IN 5 STAPPEN NAAR EEN TEAM DAT WERKT' ?

Download ons

Joris den Hollander

Masterclass

Binnen mijn organisatie zijn wij bezig met het opzetten van zelfsturende teams. Daarom leek mij dit dé perfecte masterclass om daar meer over te weten te komen. Hoe komt zoiets tot stand en waar moet je allemaal rekening mee houden? Wat zegt de literatuur hierover? Wanneer kan dit wel en wanneer niet? Allemaal vragen waar ik mee zat en graag antwoord op wilde. Dit is echt een aanrader! Al met al hele fijne en soms spannende avonden beleefd waar ik zeker iets aan heb gehad. Van harte raad ik de masterclasses dan ook aan als je jezelf ook écht wilt ontwikkelen!

Teus Wortman

Gemeente Bronckhorst | Teammanager Werk en Inkomen

Waarderend bezuinigen hebben we ingezet op onze afdeling. Het bleek echt goed te werken ! Zowel om te brainstormen als om stil te staan waar het eigenlijk écht om gaat in je werk, namelijk de waarden van waaruit jij, als persoon, werkt. Het stimuleerde om ideeën te genereren voor de toekomst en deze te vertalen naar concrete plannen. Zo kon ik de bezuinigingsdoelstelling van €1,2 miljoen sneller en beter realiseren. Het leuke was: iedereen deed mee en er werd voldoende vertrouwen gevoeld. Als leidinggevende versterkte mij dat. En de input van mijn mensen verwerkte ik in de verdere plannen die volgden. Zodat ze zich bleven herkennen.

Coaching van Cees Wouda

Doc Advies

Philip is een deskundige en zeer betrokken coach, die mij zeer bekwaam heeft geholpen om de volgende stap te zetten in mijn persoonlijk ontwikkeltraject. Philip weet in korte tijd tot onderliggende patronen en mechanismen door te dringen. Philip zet beschikbare interventies vakkundig in en zorgt dat dit altijd binnen een veilige omgeving gebeurt. Het traject heeft bijgedragen aan concrete, betekenisvolle en duurzame resultaten in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Reactie Viola Brouwer (unitleider dagchirurgie)/Charlotte Gabriels (P&O adviseur),

VU Medisch Centrum

Philip heeft voor het team van de dagchirurgie van VUmc een teamdag geweldig begeleid! Hierin sloot hij goed aan bij de wensen van de organisatie en had meer dan oog voor het individuele belang van de medewerkers. Middels individuele interviews bracht hij de ontwikkelpunten van het team in kaart, maakte daarbij gebruik van de 6 succesfactoren van succesvolle teams en vertaalde dat naar een effectief teambuildingsprogramma. Ons team is ervan gegroeid!