INTERESSE IN ONS (GRATIS) E-BOOK 'IN 5 STAPPEN NAAR EEN TEAM DAT WERKT' ?

Vul je gegevens

Philip Verzellenberg

Philip Verzellenberg

Oprichter TeamsdieWerken, Psycholoog

Ik ben psycholoog (voluit: Register Arbeid & Organisatiepsycholoog NIP), met een marketingachtergrond. Werkte jarenlang in verschillende rollen met en in teams. Variërend van adviseur, project-, team- of , interimmanager tot teamtrainer en teamcoach. Al die jaren was (en ben) ik gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken en stretchen van haalbare doelen met teams, het genereren van creativiteit bij mensen en het naar boven halen van verborgen potentieel.
Als mijn persoonlijke missie zie ik het om mensen zo met zichzelf en elkaar te verbinden dat ze vanuit hun eigenheid de meerwaarde van samenwerking weten te verzilveren. En het liefste te vergulden als het aan mij ligt. Daarin ben ik veel dank verschuldigd aan het eerste team waar ik deel van uit maakte: mijn ouders en mijn 3 jongere broers. Dynamiek, verbinding, strijd en harmonie waren daar aan de orde van de dag. Dat neem ik mee als ik teams en hun leidinggevenden begeleid. Daarbij zet ik mijn humor, warmte, diepgang en vertaling naar praktisch nut voluit in. Inspiratiebronnen in mijn werk zijn de oplossingsgerichte aanpak, happiness@work, Insights Discovery, NLP & Transactionele Analyse, systemisch werken, Appreciative Inquiry, inzetten van de dialoog en creativiteitstechnieken. Ik ben te bereiken op philip@teamsdiewerken.nl en 06 – 47 57 69 54.

Teamsdiewerken is een landelijke netwerkorganisatie. Bij grotere groepen en opdrachten werk ik graag samen met mijn collega’s hieronder.

Marc Peters

Marc Peters

Wat Marc Peters boeit en inspireert in trainen en coachen is het handen en voeten geven aan (zelf)leiderschap. De balans vinden tussen krijgen wat je wilt en nodig hebt én van betekenis te zijn voor je omgeving. Voor Marc begint het met de voorbeeldrol die je als leider, adviseur of professional hebt en de mate waarin je effectief communiceert. Flexibel in de omgang zijn en tegelijkertijd de doelen te behalen waar je voor staat. Mensen met respect benaderen en ook zeggen wat je werkelijk voelt en ervaart. Kortom een gezonde balans tussen mens- en resultaatgerichtheid ontwikkelen. Dit vereist een goed zelfinzicht en zelfsturend vermogen. In zijn aanpak laat Marc op confronterende en tegelijkertijd humorvolle wijze zien hoe je op jezelf en anderen kunt reflecteren. Met die eerlijkheid helpt hij mensen krachten in zichzelf los te maken, waarmee ze zichzelf verrassen.

Marc is bedrijfskundige, afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, met een specialisatie in marketing. Na jarenlange ervaring in de ICT-industrie, o.a. als accountmanager en interim/projectmanager, is Marc zich gaan specialiseren in datgene waar zijn passie ligt: het ondersteunen van mensen in hun (professionele) ontwikkeling. Zijn ervaring ligt voornamelijk op het vlak van leiderschap en management, teamontwikkeling, begeleiden van zelfsturende teams, persoonlijke ontwikkeling, effectieve communicatie en verkoop-en accountmanagement.

Marc is te bereiken op marc@teamsdiewerken.nl

Lia Bolte

Lia Bolte

De passie van Lia Bolte is jou meer vrijheid en meer keuzes te laten ervaren door Bewust-Zijn te creëren. Ze gunt je dat jij je speelveld vergroot en je zichtbaar(der) wordt, ook binnen je team. Ze verbindt met respect & compassie en is oprecht geïnteresseerd. Bijna niets menselijks is haar vreemd. Ze provoceert, verleidt met zachtheid en geeft je dat laatste zetje. Net wat er nodig is. Haar doel is de zaak in beweging te brengen, bewustzijn te creëren en van vakmanschap naar meesterschap te gaan. Door haar humor wordt er in lichtheid geleerd. In deze digitale tijd is er een overvloed aan koppen zonder kip. Daarom brengt ze graag het hoofd, hart en lijf weer samen tot een geheel. Ze houdt van werken met CTC oftewel ‘Cut The Crap’. Komt snel tot de kern en zoekt verdieping op. Ze deed onder meer de coachopleiding bij Piet Weisfelt, Deep democracy (Jitske Kramer), teamcoaching, het enneagram en gaf leiderschapstrainingen in Zuid Afrika.

Lia danste op topniveau bij het internationaal befaamde Nederlands Danstheater. Alles startte op haar vierde jaar met een droom: prima ballerina te zijn. Onderweg leerde ze discipline , overgave en absolute toewijding. Ze studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en acteerde, regisseerde en doceerde in de film, tv- en theaterwereld. Tientallen keren werkte ze binnen telkens nieuwe teams, leerde ze flexibel te zijn met behoud van eigenheid, in het hier en nu te werken, en spannende uitdagingen aan te gaan. Met deze ervaring werkt ze graag met teams om hen naar excellent inspirerend samenwerken te bewegen.

Lia is te bereiken op lia@teamsdiewerken.nl.

Katharina Schwarz

Katharina Schwarz

Katharina Schwarz is als trainer gevormd door Ultimate Frisbee, de enige sport zonder scheidsrechter. Deze sport was jarenlang haar grote passie, ze was speelster, trainer en bondscoach. Ze heeft een kaleidoscopische  werkervaring: als verhalenverteller in Amsterdam, jongerenwerkster in de Ardennen, programmaontwerpster voor Appreciative Inquiry-trajecten en kennismanager binnen een multinational. In haar werk met organisaties richt zij zich op kennis delen en samenwerken. 

De kern van Katharina’s trainingen is gebaseerd op het gedachtengoed van Outward Bound en Appreciative Inquiry. Zij heeft een fysieke stijl en brengt mensen graag letterlijk en figuurlijk in beweging. Katharina kan een groep geweldig meeslepen in haar enthousiasme. Ze heeft een sterk empathisch vermogen en geniet van wat ze doet. Haar kwaliteiten zijn onder meer zorgvuldigheid, goede voorbereiding en haar gedrevenheid om teams een bijzondere ervaring te geven.

Katharina is te bereiken op katharina@teamsdiewerken.nl

Cor van Geffen

Cor van Geffen

Cor van Geffen is een gedreven motivator en stimulator. Creatief en sensitief. Hij wordt erg gedreven door alle mogelijkheden om het beste uit zichzelf en de mensen om zich heen te halen om op die manier de wereld een betere plek te maken. Cor is een professionele trainer en coach. Open, betrokken en uitnodigend in zijn benadering. Hij werkt vanuit bezieling en met respect, humor en acceptatie. Cor is als geen ander in staat om de kernproblematiek te signaleren,te benoemen en aan te pakken. Cor geniet als hij een team beter kan laten samenwerken en presteren door het vergroten van de onderlinge synergie. Cor werkt vanuit de principes van Transactionele Analyse, NLP en Systemisch werk. Hij houdt ervan om humor en provocatieve coaching te gebruiken om te lachen en te relativeren om samen het perspectief te veranderen en te verbeteren.

Nadine Strang

Nadine Strang

Nadine Strang is een sprankelende zangeres met een voorliefde voor soul, jazz en blues én heeft een achtergrond in het vormingswerk (Culturele en Maatschappelijke Vorming en Creatieve Therapie). Momenteel treedt ze op in verschillende bezettingen (in haar eigen jazz & soul trio, muziektheater-voorstellingen met Burger & Strang, met Merlijn Twaalfhoven en de Kobraband van Esmeé Olthuis). Nadine verzorgt workshops waarin ze jongeren in contact brengt met het maken van muziek. Daarnaast werkt zij als zangdocente op een jeudgtheaterschool. Met haar zetten we de workshop ‘Muziek die werkt’ de wereld in. Samen muziek maken als metafoor voor leiden en volgen en daarmee ook voor de leiding nemen en luisteren naar je teamleden ! Door gestructureerd te improviseren met verschillende instrumenten komen thema’s als leiderschap, teamlid zijn, écht naar elkaar luisteren, feedback geven, communiceren en gezamenlijk een doel bereiken spelenderwijs naar voren.

Michiel Verzellenberg

Michiel Verzellenberg

Michiel Verzellenberg heeft 20 jaar ervaring opgedaan binnen de Marechaussee en de politie. Daar heeft  hij zich gespecialiseerd binnen de thema’s jeugd, verdovende middelen en omgaan met stress. Sinds 2007 verzorgt hij leer- en ervaringstrajecten voor jongeren en volwassenen bij Back to Basic waar hij oprichter van is. “Jongeren zijn vaak de spiegel van wie we zijn. Met dat idee ga ik graag met jongeren en ook met volwassenen aan de slag. Door met groepen jongeren of volwassenen op pad te gaan, spiegelen we ons zelf en elkaar.” De trajecten die Michiel verzorgt zijn actief, integer confronterend en grensverleggend. Michiel is goed in het creëren van omgevingen waarin je vanuit veiligheid je grenzen kunt verkennen en verleggen. Deze kwaliteiten -evenals zijn ervaring als leidinggevende- zet Michiel met liefde in bij onze meer outdoorgerichte  teamtrainingen.