Philip Verzellenberg

Philip Verzellenberg

Oprichter TeamsdieWerken, Psycholoog
Leiderschap, teams en effectief samenwerken fascineert me al jaren! Ik geniet van het naar boven halen van potentieel, het bereiken van resultaat en het creëren van werkgeluk.
Marc Peters

Marc Peters

Senior trainer / Adviseur
Wat Marc Peters boeit en inspireert in trainen en coachen is het handen en voeten geven aan (zelf)leiderschap. De balans vinden tussen krijgen wat je wilt en nodig hebt én van betekenis te zijn voor je omgeving
Lia Bolte

Lia Bolte

Senior trainer / Coach
De passie van Lia Bolte is jou meer vrijheid en meer keuzes te laten ervaren door Bewust-Zijn te creëren. Ze gunt je dat jij je speelveld vergroot en je zichtbaar(der) wordt, ook binnen je team.
Katharina Schwarz

Katharina Schwarz

Senior procesbegeleider
Katharina Schwarz heeft een fysieke stijl en brengt mensen graag letterlijk en figuurlijk in beweging. Ze kan een groep geweldig meeslepen in haar enthousiasme.
Cor van Geffen

Cor van Geffen

Senior trainer / Coach
Cor van Geffen is een gedreven motivator en stimulator. Creatief en sensitief. Hij wordt erg gedreven door alle mogelijkheden om het beste uit zichzelf en de mensen om zich heen te halen om op die manier de wereld een betere plek te maken.
Nadine Strang

Nadine Strang

Muzikale teambuilder
Nadine Strang is een sprankelende zangeres met een voorliefde voor soul, jazz en blues én heeft een achtergrond in het vormingswerk (Culturele en Maatschappelijke Vorming en Creatieve Therapie).
Michiel Verzellenberg

Michiel Verzellenberg

Senior outdoor trainer
Michiel Verzellenberg heeft een grote passie voor ervaringsgericht leren. Die zet hij in tijdens onze outdoortrajecten. Daarin daagt hij je uit met -soms ogenschijnlijk simpele- opdrachten in en buiten het bos. Doordat je taken uitvoert die helemaal los staan van de inhoud van je baan, kun je met hem focussen op het proces dat jij aangaat met jezelf en je teamgenoten. Om je gedrag teruggespiegeld te krijgen!